Orgoniti – več kot to….

KAJ SPLOH PA SO ORGONITI (OGT) IN KAKO DELUJEJO?

20151202_175234_resized

Ogt je lep , androidni okrasek. Tudi naša telesa so androidna, saj so sestavljena iz organske in anorganske materije, tako kot ogt-ji.

Ogt je generator- transformator orgona. Obnaša se kot akumulator, ki vase srka tudi dor , ki  ga skozi kaos v svoji  osnovi transformira v čisti orgon.

Na ta način “prečisti”  in harmonizira prostor in  okolje, v katerem bivamo, kakor tudi nas same.

Sestava in delovanje ogt:

V svoji osnovi ogt vsebuje organsko smolo, mikronski kovinski prah in vsaj en žlahtni kamen – kristal.

Najmanjši, nam znan, orgonski akumulator, je rdeča krvnička. V svojem jedru ima mineralno železo, obdano z biološkim materialom. Biološki material privlači okoljski orgon, ki ga železo odbija. Iz fiziologije je znano, da se tu nahaja vitalnost. Anemija (pomanjkanje železa v krvi) je, gledano z druge perspekive, v bistvu pomanjkanje akumulatorjev orgona in s tem seveda vitalnosti. Pojavlja se apatija, depresija, melanholija, bledilo …
V kolikor damo rdečo krvničko pod elektronski mikroskop, le-ta v svojem jedru modro žari. Vemo, da je to od orgona. Tudi naše nebo je modro od orgona.

Osnovne vrste in oblike ogt-jev glede na namen

Stožec

Iz orgonita seva v vse smeri enakomerno, z razpršeno energijo pod kotom.

Polobla

Transformira orgon tako, da čez nekaj časa naredi čisto orgonsko polje, v obliki kupole, v prostoru zavlada po parih dneh »živa energija« in tako se človek počuti sproščeno in bolje.

Valj,

služi kot osnova za orgonske topove in orgonske podstavke za orgoniziranje hrane in pijače.
Ta oblika je idealna tudi za nevtralizacvijo vplivov elektrosmoga in za specialne efekte.

Ogt deluje neprekinjeno. Ne potrebuje nobenega dodatnega vira. Deluje kot perpetum mobile, kar v bistvu tudi je.

Uporaba orgonitov:

Ogt je namenjen osebni uporabi in za uporabo v bivalnih prostorih (dom, pisarna, služba, čakalnice, avto, itd). Usklajuje ravnovesje  v prostoru in ustvarja pozitivno vzdušje.

Z uporabo ogt-ja v bivalnih prostorih, smo prikrajšani raznih negativnosti okolja. Tudi pri nošenju pri sebi, uporabi v avtomobilu (za varno vožnjo), pod posteljo (za dober in kvaliteten spanec), itd., je ogt nepogrešljiv v dobi, v kateri živimo.

Največji viri negativnosti so v današnji dobi repetitorji za mobilne telefone in mobilne naprave, računalniki, mikrovalovne pečice, televizijski sprejemniki, monitorji, daljnovodi, električne postaje, jedrske elektrarne … In neozaveščeni ljudje.

Večina sodobnih stresov je posledica uporabe elektronskih naprav in se imenuje elektromagnetni stres ali elektronski smog. Mi tega smoga ne moremo videti, vendar vpliva na nas in se odraža tudi kot jeza, razdražljivost, letargija, utrujenost, itd.

Zelo škodljivo  vpliva na naše zdravje spanje na mestih, kjer so podzemne vode in škodljiva sevanja iz vesolja. Križanja (vozlišča) teh sil delujejo rakotvorno in ustvarjajo vrsto degenerativnih bolezni, tudi zaradi izčrpanja telesne energije.

Posledice na našem organizmu niso vidne takoj. Imunski sistem kar dolgo vzdrži pri kompenzaciji naštetih negativnih vplivov – vendar slej ko prej poči. Pri nekomu par mesecev, drugemu par let, nekomu pa desetletje, odvisno koliko smo dovzetni.

Najboljše učinke pri uporabi ogt-ja dosežemo tako, da vsak bivalni prostor opremimo z orgonsko mrežo štirih polobel ali valjev v kotih in eno poloblo ali valj na sredo prostora.  Na ta način preprečimo kakršnokoli možnost delovanja negativnih sevanj na nas in naše okolje. Že v kratkem času bomo čutili in opazili pozitivne spremembe.

Dor sam po sebi ni škodljiv za naše zdravje, je pa vezan na energije in prašne delce, pozitivne ione, strupe v ozračju  in druge, zdravju škodljive snovi.

 Zdravje in vitalnost

Naše telo se napolni s čistim orgonom, ki aktivira vse naše akupunkturne točke in polni meridiane. Postopoma odpravlja blokade na duhovnem, duševnem in fizičnem nivoju.

Najpogostejša reakcija je občutek blažene toplote, ki jo lahko najprej začutimo v dlaneh in med prsti, nato pa po nekaj dneh uporabe še po celem telesu. Vse psihične napetosti popustijo, v nas in v prostoru zavlada prijetna umirjenost in harmonija.

Če imamo kakršnekoli blokade ali pa bolečine, se bodo le-te v kratkem času občutno zmanjšale ali pa povsem izginile. V te namene lahko ogt tudi polagamo na obolela mesta.
Negativni odboj motečih polj se tako rekoč “posrka” in transformira. Orgonsko polje, ki ga ustvarja ogt, prekrije škodljiva nihanja, jih sprejme vase in spremeni v neškodljiva.

Z uporabo ogt-ja se tako rekoč proizvaja stalno  polje, ki izolira oz. Reducira (glede na velikost in zmogljivost ogt-ja) negativna polja.

Duhovnost

Orgonski generator – transformator je zelo učinkovita pomoč pri meditaciji. Ustvari namreč  močno  polje in deluje na osebo predvsem pomirjujoče. Ker je orgon inteligenten, se izkušnja znatno poglablja, če zavestno osredotočimo svojo pozornost na ogt in nenaporno opazujemo občutke, ki se med tem zgodijo. Napravo lahko nastavite v dlan roke ali na del telesa. Med meditacijo se pogosto pojavi občutek miru, moči, toplote v dlaneh in stopalih, zaspanost, sprostitev, občutljivejši ljudje lahko vidijo avro naprave. Ob redni uporabi lahko opazite, da orgon lahko trajno nevtralizira negativne misli in čustva. Mnogi so opazili, da so v okolju, kjer so postavljene orgonske stvaritve , prevladali pozitivni odnosi in mir.

Ogt – princip delovanja

Orgonski generator – transformator, je naš pripomoček pri dvigu kvalitete bivanja. Deluje tako, da smola privlači vseprisotni, atmosferski orgon, ki ga vsrka vase. Orgon je podvržen optičnim zakonom, zato se v ogt-u nahaja med drugim tudi množica mikroogledalc iz različnega kovinskega prahu,od katerih se znotraj ogt-ja dor( negativni orgon) odbija v vse smeri in tako se ustvari kaotično stanje. Stare forme in  oblike, se na ta način razpršijo – razgradijo in izginejo.

Živi, aktivni in programirani kristal, ki se nahaja pri vrhu ogt-ja, iz nastale kaotične situacije, ustvarja novi red. Na ta način pride do transformacije negativnega pola orgona v nevtralno stanje ali pa v pozitivni pol ( por) .

Orgon je tako, kot vse drugo v vesolju, bipolaren. Pozitivni del imenujemo por, negativni del pa dor.

Živimo v dobi, ko je predvsem zaradi nezavedanja te civilizacije, porušeno naravno ravnovesje. Bivamo v življenjskem okolju, ki je kontaminirano z raznoraznimi viri dor-a, še posebej  v urbanih sredinah. Ti viri so  tehničnega izvora, seveda, so pa vselej prisotni nam moteči viri človeškega izvora: mržnja, sovraštvo, pohlep, zavist,maščevalnost, bolestno ljubosumje in drugi, ki jih imenujemo tudi : mentalna kuga.

Ogt vsrkava, transformira in ” prečiščuje” vseprisotni, negativno polarizirani orgon tako, da je končni rezultat: harmonija. Deluje, kot perpetum mobile: konstantno se sam polni in prazni.

Naša vitalnost se nahaja v krvi: rdeče krvničke v svojem jedru vsebujejo mineralno železo, ki odbija orgon. Obdane so z biološko materijo, ki privlači orgon.kvaliteta in številčnost naših rdečih krvničk določata naš biološki potencial. Rdeče krvničke  nimajo lastnosti transformacije dor-a v por, zato ni vseeno, s čim napajamo svoje ” baterije”, tako, kot ni vseeno, kakšno hrano in pijačo vnašamo v svoje telo in kak zrak dihamo.

Blagodejne učinke ogt-ja najbolj začutijo živali in rastline, ki se temu primerno tudi odzovejo. Žal je na svetu premalo ljudi, ki niso psihovegetativno blokirani ali sužnji svojega uma in nizkih strasti, zato mnogi ne čutijo energij. Čutna hemisfera možgan pri številnih ljudeh, ni v harmoniji z razumsko. Stopnja senzibilnosti posameznikov je različna, zato nekateri takoj začutijo delovanje ogt-ja, drugi  šele postopoma, tretji pa sploh ne.

Nekaj zanimivosti iz prakse:

– v prostoru, kjer so pravilno nameščeni ogt-ji,  prašni delci , ki so v zraku, padejo na tla, cigaretni dim ni več moteč;

– psi za razliko od mačk nikoli ne ležijo in ne počivajo tam, kjer so prisotna negativna sevanja. Kadar na mesto takega sevanja postavimo ogt, se bo pes tam dobro počutil in se zadrževal, kjer se prej ni;

– rože, v bližino katerih namestimo ogt, zelo lepo uspevajo;

– ogt, nameščen v naš avto, nam omogoča varnejšo vožnjo in umirjenost, ter boljšo koncentracijo;

– vsi zunanji dražljaji, ki so nas motili v življenju, z uporabo ogt-ja izgubijo na svoji intenziteti – nekateri nas ne motijo in ne vznemirjajo več;

– intenzivirajo se naše sanje;

– zmanjša se potreba po počitku – spanju;

– rane se zacelijo v rekordnem času;

– bolečine se občutno zmanjšajo, itd.

Več informacij lahko preberete na: www.centermodrosti.si/orgoniti/

ali pokličete na 040 659 907 .

Lepe zimske dni. 🙂

About centermodrosti 42 Articles
Najdete nas tudi na facebook strani: https://www.facebook.com/Center-Modrosti-470233663138077/