Bioterapija

bioenergija-1

Bolezenske težave kot so: slab imunski sistem, stres, glavoboli, alergija, astma, artroza, migrena, epilepsija, diabetes, povišan holesterol, gangrena, težave s hrbtenico, revmatoidni artritis, težave s sluhom, težave s sinusi, težave z očmi, ženski problemi, putika, sečni artritis, nevromuskularne bolezni, alzheimerjeva bolezen, bolezni psihe, bolezni srca in ožilja, ciste na jajčnikih, bolezni želodca, bolezni črevesja, bolezni jeter, bolezni ledvic, bolezni mehurja, bolezni ščitnice, bolezni prostate, tumorji, krčne žile, hemeroidi, herpes, boleča menstruacija, mastitis,…

Kaj je bioterapija?

Bioterapija ali zdravljenje z bioenergijo je način zdravljenja s polaganjem rok neposredno na telo, nad ali ob telo, na razdalji do enega metra ali na daljavo, kar pomeni, da čas in prostor nista omejitev. Skozi roke terapevta se pretaka življenjska energija bioenergija (prana). Bioenergija je zahodni izraz za prano (tako se izvorno imenuje v sanskrtu) in pomeni življenjska energija. Ta je vseprisotna, je v vsakem človeku, vendar ne v enaki količini in ravnovesju. Ta čista energija oz. bioenergija uravnava vse biološke in kemične procese v telesu.

V Vedskih spisih je opisano, da je duša čista energija, ki pripada višji oz. duhovni energiji. V materialnem svetu je obkrožena z osmimi elementi: zemljo, vodo, ognjem, zrakom, prostorom, umom, inteligenco in egom. Teh osem elementov deluje na groben in finem nivoju. Duša je tista, iz katere izhajajo vse aktivnosti, ki se nadalje z grobimi in finimi elementi obarvajo v določene odtenke različnih oblik delovanja (karme). Vsaka človekova aktivnost se najprej začne v srcu, čutila obdana z desetimi vrstami energij znotraj telesa pa omogočajo delovanje telesa.

Vedski spisi opisujejo deset vrst zraka (vrst gibanja energij), ki so opisani na naslednji način: 1) prana je glavna in gre pri dihanju skozi nos, 2) apana gre skozi črevo in omogoča odvajanje, 3) samana je odgovorna za prebavo in se včasih opazi kot spahovanje, 4) udanagre skozi grlo in lahko povzroči dušenje, 5) vjana gre okoli celotnega telesa preko avre, 6)naga omogoča odpiranje očesnih vek, ust …, 7) krikara omogoča apetit, 8) kurma omogoča krčenje telesa in ostalih organov, 9) devadata omogoča sproščanje pri širokem odpiranju ust (zehanju), 10) danadžaja omogoča celotno vzdrževanje vseh funkcij.  Vse te energije izvirajo iz srca in uravnavajo človekovo celotno energijsko polje. Z bioenergijo oz. prano uravnavamo vse te energije.

Neravnovesje v človekovem energijskem polju lahko ustvarijo različni dejavniki, kot so na primer negativne misli in čustva, psihološke travme, stres, vsi zunanji dejavniki in še bi lahko naštevali. Pravzaprav lahko vsak notranji ali zunanji dražljaj vpliva na bioenergetsko polje in s tem povzroči mentalne, emocionalne ter fizične težave.

Ravno neravnovesje vseh teh življenjskih energij in njihovo pomanjkanje sta glavna vzroka za različne bolezni in slabo počutje. Z metodo bioterapije se poskuša vzpostaviti ponovno ravnovesje in nadomesti pomanjkanje te energije na fizičnem, čustvenem in mentalnem ter duhovnem nivoju, kar omogoča izboljšanje stanja ali celo popolno ozdravitev.

Oseba je zdrava, kadar ima uravnovešene energije na psihičnem, fizičnem in duhovnem telesu. Vsa tri telesa so prežeta z avro oz. so avra, energijsko magnetni ovoj okoli telesa, ki je odraz naše življenjske energije in ravnovesja. Bioenergetik ima sposobnost, da s polaganjem rok vpliva na pretok energije v telesu in dovaja bioenergijo na tisti del telesa, kjer je potrebna in jo odvzema tam, kjer je presežek te energije. Tako vpliva na ravnovesje energijskega polja v telesu in mu dovede toliko bioenergije, da lahko telo samo nadaljuje s procesom zdravljenja. Bioterapija je primerna za vse tipe bolezni, saj krepi imunski sistem, ki je odgovoren za zdravstveno stanje bolnika. Vzpostavlja pravilno delovanje na molekularnem, celičnem, organskem, sistemskem in celostnem nivoju.

Pri zdravljenju z bioenergijsko tehniko je poudarek tudi na pozitivnem mišljenju, zdravi prehrani, telesni aktivnosti, pravilnem dihanju, čistem zraku, izogibanju stresa … Vse to omogoča umirjen in stabilen um, ki je osnova za ravnovesje in zdravo življenje.

 ********************************************************************************************

images (22)

CILJ SENSE BIOENERGY THERAPY JE POLEG ZMANJŠANJA ALI ODSTRANJEVANJA KAKRŠNIHKOLI  ZDRAVSTVENIH TEŽAV OBOGATITI ČLOVEKOVO BIOENERGIJSKO STANJE TELESA IN NJEGOVO OSEBNOST.

  • Bioterapija Sense je prilagojena opisu zdravstvenega stanja osebe, starosti in psihofizičnemu stanju osebe, zato osebe ob naročilu povedo tudi bolezensko stanje prijavljenega
  • Nemogoče je tukaj našteti vse vrste boleznih, ki jih lahko uspešno zdravi Bioterapija Sense, celo pri tistih, ki uradno veljajo za neozdravljiva
  • Garancija in učinkovitost strank: Več kot 95% IZJEMNO ZADOVOLJNIH STRANK
NEKAJ PRIMEROV BOLEZNI, ki so uspešne s SENSE BIOTERAPIJO:

Bolezenske težave kot so: slab imunski sistem, stres, gripo, glavoboli, alergija, astma, artroza, migrena, epilepsija, diabetes, povišan holesterol, gangrena, težave s hrbtenico, revmatoidni artritis, težave s sluhom, težave s sinusi, težave z očmi, ženski problemi, putika, sečni artritis, nevromuskularne bolezni, alzheimerjeva bolezen, bolezni psihe, bolezni srca in ožilja, ciste na jajčnikih, bolezni želodca, bolezni črevesja, bolezni jeter, bolezni ledvic, bolezni mehurja, bolezni ščitnice, bolezni prostate, tumorji, krčne žile, hemeroidi, herpes, boleča menstruacija, mastitis,…

Komentar enega od udeležencev SENSE BIOTERAPIJ:

  • Marko Bračko: Jaz sem že bil na eni terapiji in mi je zelo pomagalo. Ne oklevajte poskusite čim prej, da ne bo prepozno.
  • Marko Bračko: Poskusite čim prej da ne bo prepozno, kot je skoraj pri meni bilo.
    VEČ izkušenj imate napisane pod izkušnjami strank.

Be the first to comment

Leave a Reply