ENERGIJSKO ČIŠČENJE PROSTOROV

ENERGIJSKO ČIŠČENJE PROSTOROV

ČIŠČENJE SLIKA

Dom je dobrina, vrednota, ki jo moramo ceniti. V njem preživimo veliko časa in prav zaradi tega je zelo pomembno, v kakšnem stanju je naš dom. Ne samo, da je čist in pospravljen, da se ljudje razumemo med seboj, zelo pomembno je tudi, kakšne so energije v njem. Energijsko stanje našega doma je zelo pomembno za naše kvalitetno in zdravo življenje.

V kolikor je vaš dom v energijskem neravnovesju, nastanejo razne zdravstvene težave, slabi odnosi, ljudje, ki so se imeli prej radi, lahko postanejo drug drugemu neznosni, se prepirajo in ni več složnosti. Postanemo utrujeni in razdražljivi. Velikokrat najšibkejši prebivalci takega doma zapadejo v droge, alkohol in psihično depresivna stanja.

Lahko se tudi zgodi, da se v takih domovih pojavljajo tudi »čudni« pojavi: izginjajo stvari, prižigajo se luči, odpirajo pipe, slišijo se zvoki, glasovi, trkanja, zvonjenja na vratih, pa ni nikogar, živali se začno čudno obnašati, otroci ne spijo, se zbujajo in jokajo brez razloga. Imamo nočne more ali grozne sanje, ki se lahko ponavljajo, oziroma se dogajajo druga paranormalna dejanja.

ČIŠČENJE SLIKA2

Vse to se dogaja zato, ker imamo v stanovanju, hiši slabe energije. Ob vsaki selitvi, družinski izgubi, bi morali energijsko počistiti stanovanje ali hišo z zemljiščem. S tem se odstranijo stare energije, misli, vzorci, prepričanja, ostanki energij prejšnjih lastnikov. Dano mi je, da pomagam ujetim dušam, da najdejo pot v svoj svet in odstranim vse sledi ostalih škodljivih energij (entitet, implatantov, diskov…), vzorce, ki so v domu.

Opažam, da ljudje že desetletja, stoletja ne čistijo svojih domov, kajti tam so ujete že stare duše umrlih ljudi. Najhuje je, ko želijo te ujete duše vaš dom zase, vas pa izčrpavajo energijsko.

Energijsko čiščenje vašega doma se izvaja pri vas doma. Ritual, ki traja časovno odvisno od velikosti stanovanja ali hiše, se opravi enkrat, nato pa vas naučim, kako lahko sproti čistite oziroma vzdržujete dobro energijsko stanje v vašem domu. Za ritual uporabljam stvari, ki sem jih dobila sporočene od svojih vodnikov. Rituali so si od doma do doma različni, saj ob tem poslušam svoje vodstvo in temu tudi sledim. Povem vam tudi, kje imate največ negativne energije, kje je izvor težav. Na koncu vam tudi dom zaščitim in vso neživo energijo pretvorim v živo, še posebej tam, kjer jo je bilo največ. Energijsko čiščenje delam temeljito, vsak prostor posebej od kleti do podstrešja, nato še kot celoto z okolico.

Energijsko čiščenje tako stanovanjskih enot, hiš kot poslovnih prostorov priporočam vsem. Priporočljivo je tudi že čiščenje pred gradnjo hiše ali poslovnih objektov.

Pred čiščenjem mi morate sporočiti, kaj želite s tem čiščenjem doseči, kakšne so vaše želje in nameni, če je želj več jih napišete na bel papir z barvnim pisalom (ne črnim).

Rezultat tega čiščenja je, da vse negativne energije najdejo svoje mesto, ujete duše so pospremljene tja kamor morajo iti, v onostranstvo,  vaši odnosi, zdravje in psihično in fizično počutje pa postanejo odlični in kvalitetni.

Več informacij dobite na gsm številki 040 659 907 ali na email naslovu: info@centermodrosti.si! Tudi naročila so na omenjeni številki.

Živite v radosti!

RADOST

Vse slike so iz spleta!

POGOSTA VPRAŠANJA NA TO TEMO:

Kolikokrat je potrebno, da pridete, da očistite vse skupaj?  Pridem samo enkrat in takrat vam tudi vse  razložim ter naredim.

Koliko časa traja čiščenje? Ponavadi vse skupaj traja, seveda odvisno od vaših vprašanj potem bo dalj, drugače 3h za hišo.

Greste v vse prostore posebej?  V vsak prostor in stavbo posebej.

Mi lahko malce razložite približno kako zgleda in koliko je potem cena celotnega postopka? Iz kod ste?

Najprej se spoznam s stranko, ji malo razložim, kako in kaj, nato se pripravim in začnem delati, pregledam hišo kot medij in nato, vam povem vse kar sem “našla” v hiši, potem pa se nadaljuje fizično čiščenje, vsak prostor posebej, tudi vrtne ute, vse kar k hiši spada prečistim, da ne ostanejo kje ujete entitete. Na koncu povem tudi kje se je najbolj entiteta ali entitete nahajale. Pregledam tudi uroke, prekletstva, magije in drugo. Povem vam tudi, kako vzdržujete dobro energijo v stanovanju še v prihodnje.  Približno tako izgleda.

Cena je 369,00€ in tudi, če boste imeli še dodatna vprašanja vam bom na razpolago, namreč delam precej terapij in čiščenj in vem, da imate ponavadi veliko vprašanj. CENTER imamo v Šempetru v Savinjski dolini  ter tudi v Ljubljani. Energijsko čiščenje pa izvajam povsod po Sloveniji. 🙂

Naj vam bo lep dan.