HATMARA MERKAVA

HATMARA MERKAVA

slika

Metoda, ki temelji na nekaj osnovnih, čeprav še ne dovolj poznanih kozmičnih zakonitostih, je hkrati izjemno enostavna (nauči se je lahko vsak) in globoka.

Za njeno razumevanje je potrebno poznavanje osnov razvoja zgodovine stvarstva, za zdravljenje pa tudi poznavanje anatomije, pri čemer so zanimive “točke odpiranja”, o katerih ostale zdraviteljske metode ne govorijo, so pa ključnega pomena za ohranjanje zdravja. Te točke so vrata, skozi katera vstopa energija življenja v posamezne organe in dele teles (tudi v kostni mozeg). Nahajajo se na površini kože. S pomočjo očesnega senzorja (ki omogoča videnje energij neodvisno od časa in prostora in katerega uporabo Naomi nauči vsakega udeleženca tečaja Hatmara) so jih odkrili Rafi Rosen, stvaritelj metode zdravljenja Bioorgonomija, in njegovi sodelavci, tudi Naomi.

Zakaj so te točke pomembne? Ker v primeru njihove nepretočnosti ostanejo njim pripadajoči deli telesa brez življenjske energije. Samo ozdravljenje organa je torej ob neupoštevanju teh točk nezadostno za ohranitev zdravja tega organa.

Naslednja zanimiva in edinstvena kvaliteta metode je, da so vse transformacije usmerjene na izvorne kode (energetske DNK) vsega, kar transformiramo, bodisi da gre za organ, čustvo, celico… s tem vsako stvar / bitje, katero transformiramo, bližamo njeni izvorni obliki.

Vse transformacije upoštevajo obstoj komplementarnih enenrgij: vsaka ideja v stvarstvu ima svojo komplementarno energijo, s katero je energetsko identična. Vsaka celica, vsak organ, vsaka misel, čustvo ima komplementarno energijo, prav tako pa ima komplementarno energijo vsako bitje. To pomeni, da je tudi vsak človek vsak trenutek svojega življenja energetsko povezan z določenim drugim človekom, pa čeprav je ta na drugi strani zemeljske oble ali pa neinkarniran.

Ta ideja, ki je marsikomu težko razumljiva, razlaga primere bolezni, ko človek trpi za hudimi bolečinami, zdravniki pa ne najdejo vzroka. Seveda, ker vzroka ni fizično pri tem človeku, pač pa je pri njegovi komplementarni energiji, ki je nek drug človek.

Upoštevanju komplementarnih energij se imamo zahvaliti, da metoda Hatmara tako hitro in učinkovito transformira tudi najhujše bolezni. Več o komplementarnih energijah lahko preberete v reviji “Aura”, november 2000.

Metoda Hatmara je v resnici mnogo širša od samega zdravljenja. Gre za transformacijo zavesti in kvalitete življenja. Gre za transformacijo fizičnega in nefizičnega. Gre za osvoboditev od vseh omejitev našega življenja na Zemlji, tako da postajamo bolj in bolj celostni z vsemi svojimi potenciali.

Vir:http://www.hatmara-merkava.org/

ZAKAJ NAJ BI SE ODLOČILI ZA TE TERAPIJE?

Ko se uzremo vase, v svojo notranjo samopodobo, uzremo zrcalo našega dotedanjega dela na sebi, samosprejemanja, kakor tudi vsa potlačena čustva, misli, skrbi in vse, kar nas ločuje od prave poti v našem življenju. Čakre se zapirajo tudi pod vplivom stresa, nezadovoljstva in vsega, kar nas oddaljuje od naše sreče.

Odpirajo se na podlagi naše iskrene ljubezni do samega sebe, kakor tudi drugih, saj ljubezen prinaša nova spoznanja življenja samega in odpira tista vrata notranjega miru, za katerimi nas čaka srečno in umirjeno življenje. Ljubezen je prava pot, ko se ne znajdemo v trenutni situaciji, se ne odpiramo samemu sebi in v sebi ne iščemo notranjih zaznav. Ljubezen nas vse povezuje v celoto in nam daje občutek varnosti, ko se znamo postaviti zase na pravilen način.

Z energijsko terapijo Hatmara Merkava najdem napake na vaših organih in telesu, poskušam najti vzrok vašega slabega počutja in bolezenskega stanja, ki pa vedno izhaja iz določenega vzroka, ki ste si ga pridobili sami. Ko je vzrok najden ga transformiramo.

Hatmara Merkava je filozofija, znanost in terapija. Je nova metoda za transformacijo (popravljanje in zdravljenje) vseh življenjskih sistemov, mednarodno registrirana leta 2002. Ta metoda spreminja zavest in kozmični red. Ta čudovita tehnika, izhaja iz Orgonomije po znanstveniku dr. Williamu Reichu, študentu dr. Sigmunda Freuda in Biorgonomije po znanstveniku dr. Rafaelu Rosenu. Njena ustanoviteljica je Naomi Imber Feinberg.

naomi slika

Hatmara Merkava nima omejitev in omogoča delo na vseh nivojih: fizičnem, emocionalnem, mentalnem in duhovnem. Deluje v preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Popravlja in zdravi vse žive sisteme, ki ne delujejo, nimajo življenjske energije –  so poškodovani ali bolni. Ta metoda omogoča transformacijo vse energije brez življenja in skupka vseh vzrokov za nezadovoljstvo, bolezni, bolečine ter vseh vzrokov, ki nam preprečujejo, da bi bili zdravi in srečni.

S to metodo lahko preverjamo stanje delovanja vsakega organa in organskega sistema v fizičnem telesu.

Zelo hitra in učinkovita je ta metoda za strahove, travme, karmo v tem in v prejšnjih življenjih. Spreminjamo lahko vzorce obnašanja, čustvene in mentalne vzorce, prav tako lahko transformiramo škodljive ideje in nerazrešene odnose med ljudmi ter omogočimo povezavo z notranjim vodstvom in se odpremo duhovnemu zdravljenju. Življenjsko energijo lahko dajemo neživi energiji, predmetom brez energije, oblačilom in hrani brez energije…

Stranke povedo, da se po terapiji počutijo blažene in pomirjene! Če vam je mar za vaše telo in zdravje, poskusite in delite mnenje z njimi!

Yehi Or!

slika3

1 Trackback / Pingback

  1. 1metallic

Leave a Reply