Kdo sem ?

 

Pozdravljeni!

 V kolikor ste se ustavili na moji strani Centra Modrosti, potem si verjetno želite vedeti, kdo sem.

Sem Vlasta. Prihajam iz lepe Koroške, a sedaj že več let živim v Savinjski dolini. Po duši sem rada nasmejana, odkrita, delovna, družabna in večna raziskovalka življenja. Zelo težko me je ustaviti, saj skoz nekaj počnem. Moj svet je svet mojih kreacij, ki jim ni konca.

Kot dijakinja sem si želela biti ekonomistka in to tudi uresničila, saj sem v tej smeri tudi diplomirala. A diploma je le odskočna deska, ki te pelje naprej. Po poti ekonomije sem spoznala poslovni svet in ugotovila, da uživam v vodenju ljudi, izobraževanju, prodaji in številkah. A zame to ni bilo dovolj.

Po težkem obdobju mojega življenja sem spoznala, kdo sploh sem in kaj je moj namen oziroma poslanstvo. Pomagati ljudem. Tako sem svoje znanje iz ekonomije in moj dar, za katerega sploh nisem vedela, da ga imam, združila še v eno lepo kreacijo pod imenom Center Modrosti. Kajti vedno odkrivam razne modrosti in se učim.

Spoznala sem razne tehnike in duhovne poti, a vedno pa sem se vrnila k sebi. Nisem čutila, da je druga pot moja pot. Zato sem preko pogovorov z vodniki naredila duhovno svetovanje, ki zajema vse, kar boste našli na moji spletni strani.

Moje delo in svetovanje je specifično, tako kot sem specifična sama. Vedno pa se s pomočjo duhovnega vodenja poglobim v strankine izzive in ji pomagam, kolikor lahko, da se vrne nazaj na pot radosti, svetlobe in ljubezni. To kar išče vsaka duša na zemlji.

Če me vprašate, kdo sem, medij, terapevt, ekonomist, psihoterapevt, beli mag, vedeževalka, itd, vam bom samo odgovorila: «Sem samo Vlasta, ki ob delu uporabi življenjske lekcije, znanja, osebnostno rast, izkušnje iz svojega dela, duhovne usmeritve in odgovore vodnikov, da lahko pomagam svojim strankam/dušam, da se vrnejo nazaj na svetlobno pot. Torej sem usmerjevalka duš na poti nazaj v ljubezen in v svetlobo.»

Drugače pa rada berem, potujem in se družim. Obožujem živali, rože in morje.

Drugače pa vsi smo edinstveni in popolni ter vedno tam, kjer točno moramo biti v danem trenutku in tako je tudi prav.

Živite življenje.

Yehi Or.

Vlasta Kraker

 

Be the first to comment

Leave a Reply