Access Consciousness

access

Access Consciousness@ podajajo verbalne procese in preprosta orodja za spremembo, ki dopuščajo tako majhno ali tako veliko spremembo, kot ste jo pripravljeni izbrati!

Access Consciousness® ali Pristop k zavesti ali dostop do zavedanja je dinamična zbirka različnih orodij, tehnik, verbalnih in telesnih procesov, ki nam omogočajo več zavedanja in s tem več možnosti, da usmerjamo in spreminjamo naša življenja.

Access Consciousness® je nastal v 90-ih letih prejšnjega stoletja, torej nekaj več kot 20 let nazaj v Združenih državah Amerike, njegov ustanovitelj pa je Gary Douglas. Približno 15 let nazaj se je Garyju pridružil še dr. Dain Heer in od takrat naprej delata skupaj na razvijanju in širjenju Accessa.

Bistvo Access Consciousnessa® je razvijanje sveta, v katerem bi vsi delovali iz zavedanja in enotnosti, njegov cilj pa je, da vas pripelje do tega, da prepoznate svojo kreativno in ustvarjalno moč do te stopnje, da lahko spreminjate vse tisto, kar ne funkcionira v vašem življenju.

Gary Douglas je pred več kot dvajsetimi leti, po letih poskušanja, da bi osmislil svoje življenje in našel srečo, prišel do točke, ko njegovo življenje zanj preprosto ni več delovalo. Spoznal je, da mora v življenju biti nekaj več od tega, kar je trenutno živel. Zato je univerzumu začel postavljati vprašanja:

Kaj sem lahko, kaj lahko naredim, imam, kreiram ali generiram, da bosta moje življenje in svet boljša? Kaj lahko zaznam, vem in sem, kar bo povzročilo, da bo življenje vredno živeti?

Ko je postavljal ta vprašanja in bil hkrati odprt in pripravljen sprejeti, karkoli bi se prikazalo, je Gary začel spoznavati in razvijati svoje talente, darove in sposobnosti, kot jasnovidec in medij. S kanaliziranjem in njegovo sposobnostjo zaznavanja energij, s katerimi so se ljudje omejevali, je postajal vedno bolj znan.

Spoznal je, da je to, kar lahko ponudi ljudem, veliko izven meja tega, po čemer so ljudje spraševali. Gary je prejemal informacije o tem kako bi ljudje lahko spremenili vsak delček svojega življenja, oni pa so ga spraševali vprašanja na primer – s kakšno barvo naj pobarvajo svojo hišo.

Gary se je vprašal še eno vprašanje: Kako želim, da je videti moje življenje?

Tako odprt in pripravljen sprejeti, kakorkoli bi se odgovor na njegovo vprašanje pojavil, je prejel telefonski klic človeka, ki je prosil Garyja, če lahko kanalizira za njegovega maserja – terapevta ujema z energijo vprašanja, ki ga je zastavil, zato se je povabilu odzval in se dogovoril za seanso. Rezultat te seanse je bil 32 točk na glavi, ki jim sedaj rečemo Barsi.

“Zavedanje je spodobnost, da ste prisotni v vsakem trenutku vašega življenja, brez obsojanja sebe ali kogarkoli drugega. Je sposobnost sprejemanja vsega, zavračanja ničesar in kreiranje vsega, kar želite v življenju – boljše kot trenutno imate in več, kot si lahko predstavljate.
Kaj če bi bili voljni negovati in poskrbeti zase? Kaj če bi odprli vrata k temu, da ste lahko vse, kar ste se nekoč odločili, da ne morete biti? Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, kako ključnega pomena ste za uresničitev vseh možnosti tega sveta?”

Gary Douglas

********

images (6)

Access Consciousness je odkril več kot 50 različnih energijskih procesov, ki telesu omogočajo spremembe. Vsaka od teh transformativnih energij se sproži kot telesni proces, ki omogoča, da se telo samo pozdravi. Vsak proces pa deluje na različna področja in težave. Eden od njih je Pozicijski HEPADi.

Pozicijski HEPADi so tisto, kar kreiramo z vsako fiksno točko gledanja, za katero se odločimo, da jo bomo imeli. Kreiramo pa situacije in mesta , kjer sami sebe hendikepiramo, ustvarjamo entropije, paralize, atrofije in destrukcije v svojem življenju.

********

 

Be the first to comment

Leave a Reply