Tretmaji za lepoto

bars (1)

 

 

Kaj je Access Energetic Face Lift™ ?

Access Energetic Face Lift™ ali energijski facelift je manualna tehnika, ki ponuja naravni energijski način obnavljanja strukture naše kože ter brisanje sledi staranja na njej.

Kvantna fizika in sodobna znanost imajo vse več dokazov, da je vse energija in da je vse energijsko povezano … in da smo mi energijska bitja. Naša DNK in celična struktura imajo sposobnost obnavljanja, regeneracije. Klasični znaki staranja so posledica različnih prepričanj in stališč, ki smo jih sprejeli v zvezi z našim telesom in s tem, kako poteka proces staranja. Obstaja naravni način, da to razveljavimo in dovolimo našim celicam nemoteno opravljanje svojih funkcij. Energijska tehnika Energetic Face Lift™ omogoča, da si po naravni poti povrnemo mladosten in svež izgled. Pri tej tehniki uporabljamo roke kot transmitorje in samo z nežnim dotikom na področjih vratu, obraza in glave obnavljamo naravni tok energije v in okoli telesa. Ob tem se istočasno aktivira tudi več kot 24 različnih energijskih procesov za obnavljanje celičnih struktur.

Želite biti lepe, mlajše in lahkotnejše?

Če je naša DNK in celična struktura narejena za regeneracijo, zakaj se potem pokažejo klasični znaki staranja?
Lahko krivimo gene, kajenje ali druge škodljive vplive… ampak kaj pa, če je to samo naše prepričanje, ki smo si ga ustvarili, kako bi naj izgledali, ko se staramo? Kaj pa, če obstaja način, da to razveljavite in dovolite vašim celicam, da se regenerirajo in prikažejo vaše telo kot čarobni dar, kar v resnici ste?

Ali ni že sedaj čas, da se spremeni vse, kar ste verjeli o staranju?

 

Kaj stranke opažajo po opravljenih terapijah Energetic Face Lift™ ?

  • Manj gubic in strogih linij

  • Izboljšan vid

  • Trdnost in napetost obraznih mišic in celotne kože

  • Hitrejše celjenje in omilitev brazgotin

  • Bolj zdrava koža in celoten videz

Tretman Access Energetic Facelift™ je neverjeten proces, ki zgladi, napne in pomladi vaš ​​obraz in vaše telo. Brez kirurgije, brez injekcij in brez krem! Kako je lahko še boljše kot to?

Ljudje, ki so prejeli ta tretman so poročali, da so prejeli več energije, stabilnosti in jasnosti v svojem življenju. Koliko čudovitih stranskih učinkov, ki pozabijo na staranje.

Spremembo občutite lahko že po enem tretmaju… predstavljajte si, kakšne so lahko spremembe po 10 in več terapijah.

Be the first to comment

Leave a Reply