Oddaja na Planet tv

Govorila sem o energijskem čiščenju prostorov.

Vi se ukvarjate z energijskim čiščenjem doma. Kaj vas je sploh privedlo do tega, kar počnete danes?

Pred več kot 10. leti sem imela hudo izkušnjo, da so mi stregli po življenju, v podjetju, v katerem sem bila več let poslovno uspešna. Pomoč sem iskala pri veliko takratnih zdravilcih, hodžih in terapevtih. Vendar nič ni pomagalo. Ena terapevtka mi je rekla, da imam zelo močno duhovno vodstvo in mi drugi ne morejo pomagati, zaradi njihove močne zaščite, ki sem je deležna že od rojstva.  Povedano mi je tudi bilo, da sem stara duša, ki je prišla pomagati na zemljo sebi in drugim. Tako sem se spomnila, da sem že kot najstnica videvala stvari, takrat meni nerazumljive in da sem velikokrat se v življenju v raznih stvareh rešila prav sama. Začela sem poglobljeno o tem razmišljati in meditirati. V meditaciji sem dobila stik z vodniki, ki so mi vse povedali in hkrati rekli, da naj odprem center in začnem pomagati ljudem. Vsa navodila, mojega današnjega dela, razne programe, kode, kako delati, se zaščititi tudi pri energijskem čiščenju prostorov,  sem dobila in dobivam od njih.

Zakaj je energetsko stanje našega doma pomembno za življenje?

Dom je dobrina, vrednota, ki jo moramo ceniti. V njem preživimo veliko časa in prav zaradi tega je zelo pomembno, v kakšnem stanju je naš dom. Ne samo, da je čist in pospravljen, da se ljudje razumemo med seboj, zelo pomembno je tudi, kakšne so energije v njem. Energijsko stanje našega doma je zelo pomembno za naše kvalitetno in zdravo življenje.

V kolikor je vaš dom v energijskem neravnovesju, nastanejo razne zdravstvene težave, slabi odnosi, ljudje, ki so se imeli prej radi, lahko postanejo drug drugemu neznosni, se prepirajo in ni več složnosti. Postanemo utrujeni in razdražljivi. Velikokrat najšibkejši prebivalci takega doma zapadejo v droge, alkohol in psihično depresivna stanja.


Verjamete, da se pojavljajo tudi paranormalni pojavi v kolikor ni energijske harmonije. Ste kdaj to doživeli na lastni koži?

Seveda verjamem. Pri opravljanju svojega poslanstva se dnevno srečujem s vplivi paranormalnega.

Lahko se tudi zgodi, da se v takih domovih pojavljajo tudi »čudni« pojavi: izginjajo stvari, prižigajo se luči, odpirajo pipe, slišijo se zvoki, glasovi, trkanja, zvonjenja na vratih, pa ni nikogar, živali se začno čudno obnašati, otroci ne spijo, se zbujajo in jokajo brez razloga. Imamo nočne more ali grozne sanje, ki se lahko ponavljajo, oziroma se dogajajo druga paranormalna dejanja.

Vse to se dogaja zato, ker imamo v stanovanju, hiši slabe energije. Ob vsaki selitvi, družinski izgubi, bi morali energijsko počistiti stanovanje ali hišo z zemljiščem.

Kot sem že omenila v začetku, so mi določene stvari dane, naj izpostavim, prav duše pokojnih. Kadar me te duše začutijo in želijo zapustiti astralni svet, v katerem so že nekaj časa ujete, se mi približajo, jaz to začutim s posebnim glavobolom,energijo in samo zaprem oči in jih vidim. Ta glavobol nastane zaradi pritiska teh duš, ker želijo oditi v onostranstvo. Jaz jim z določenimi programi odprem portal in lahko odidejo. Če tega ne naredim, mi ne dajo miru, dokler jim ne odprem portal.Ob vsaki selitvi ali družinski izgubi pravite, da bi bilo dobro stanovanje ali hišo z zemljiščem energijsko počistiti. Zakaj ravno takrat? in kaj se zgodi če tega ne storimo?

Še posej je pomembno, da se energijsko očistijo prostori, če v njih nismo prej živeli, nova zemljišča in drugo. Kajti z energijskim čiščenjem počistim in odstranim stare energije, misli, vzorci, prepričanja, ostanki energij prejšnjih lastnikov. Dano mi je, da pomagam ujetim dušam, da najdejo pot v svoj svet in odstranim vse sledi ostalih škodljivih energij (entitet, črne magije, demonskih energij, duše pokojnih, urokov, prekletstev, …), vzorce, ki so v domu.

Opažam, da ljudje že desetletja, stoletja ne čistijo svojih domov, kajti tam so ujete že stare duše umrlih ljudi.

Če tega ne storimo, te duše pokojnih hočejo vaš dom zase, vas pa izčrpavajo energijsko, strašijo in preganjajo. Čez čas se lahko zgodi, da dobite bolezen pokojnika, ki je tam živel, začnejo se slabi družinski odnosi, psihične teževe, otroci so nemirni, ne morejo se učiti in ne spimo.


Kaj pa motilci energetskega polja, kot na primer aparati, telefoni, televizije…Kako ti vplivajo na energijo v prostoru?

Danes je zelo veliko tovrstnih elektromagnetnih sevanj, ki imajo zelo slab vpliv na energijsko polje človeka, živali, rastline in posledično tudi prostor. So pa ta elektromagnetna sevanja, uničujejo našo avro, preprečujejo dostop več življenjske energije in so velikokrat hrana prav določenim entitetam, ki jih jaz imenujem radioaktivni diski.

Kaj pa sam nered in recimo stvari, ki se nam nakopičijo v stanovanju? Pa nered v omarah in pod posteljo? Nam to dejansko lahko otežuje spanec?

Opažam, da ljudje, ki so v slabem energijskem stanju, ali pod vplivom entitet, imajo v domovih velik nered in nakopičenih starih stvari. Vse te stvari, ki jih več ne uporabljamo, je potrebno odnesti iz bivalnih prostorov. Še posebej čista in urejena pa mora biti naša spalnica, za dober spanec. Seveda nimamo nereda pod posteljo, ki zapira energijski pretok. Poudarila bi, da oblačila pokojnih ne shranjujemo in ne nosimo ali pa jih damo energijsko prečistit.


Zakaj pride do te slabe energije sploh in zakaj obstane v prostoru?

Do slabe energije pride v prostorih, zaradi naših slabih misli, zaradi bolezni živečih v tem prostoru, nakopičenih predmetov, elektromagnetnih sevanj, entitet, škodljivih vplivov drugih, kot so črne magije, prekletstva itd .

V prostoru ostanejo, ker ni dovolj pretoka življenjske energije, da bi vse izničila.

Po vaših izkušnjah, je vedno več ljudi, ki posega po tovrstni uslugi? Koliko dela imate?

Res je, vedno je več ljudi, ki nas kličejo za tovrstno pomoč.  Od kar se ljudje o teh temah več pogovarjajo, več preberejo, iščejo rešitve za svoje probleme, nimajo več strahu o tem govoriti, celo priporočajo  – sama delam večinoma iz priporočil mojih zadovoljnih strank, je dela zelo veliko. 


Ali lahko to storimo tudi sami? Kako in s kakšnimi “orodji”?

Ko vam očistim prostor, ga lahko sami vzdržujete. Ne priporočam, pa da sami posegate v entitete, če zato niste energijsko močni.

Načeloma uporabljam kadila, blagoslovljeno vodo, svečo, se pa kdaj zgodi, da uporabim še druge pripomočke.

Kaj pa razni kristali, uporaba kadil-razlike med kadili? Razpršiti ali prižgati kadila-kaj je bolje?

Jaz uporabljam samo programirane orgonite z točno določenimi kristali. Pri kadilih pa uporabljam smolo in žajbelj. Pri svojem delu ne uporabljam svetega lesa, ker mi bolj močno delujeta smola in žajbelj. Kadilo prižgemo in vsak prostor posebej pokadimo. 

Se pristopi prečiščevanja kaj menjajo glede na človeka?

Glede na človeka ne, se pa moji programi razlikujejo glede škodljivih entitet, urokov, črnih magij in drugo.

Nekoč so rekli, da je treba zažgati žajbelj, se ta še uporablja in kaj prečiščuje?

Seveda, žajbelj je eno najmočnejših kadil, ki jih uporabljam. Prečisti še ostalo energijo, ki je po čistilnih programih še ostala.

Je čiščenje trajno ali ga je potrebno obnavljati? Kako pogosto?

Čiščenje je dobro obnoviti, če čutite slabe energije, nimate volje, postajate depresivni, niste srečni v svojem domu, vam so umrli sorodniki, sosedje, ste zboleli, so vam delali uroke, …

Drugače je čiščenje dovolj enkrat, nato pa ga samo sami vzdržujete.


Se lahko sami priučimo, obnovimo kar ste vi naredili, oz. sami tedensko prečiščujemo?

Jaz vsaki svoji stranki svetujem kako naj vzdržuje dobre energije v stanovanju. Dovolj je, če vsaj enkrat na mesec prekadite svoje bivališče.


Kaj od orodja uporabljate? Kaj pa bajalice?

Kot sem že omenila, uporabljam kadila, žajbelj, ter smolo, blagoslovljeno vodo, ki jo dodatno še sama programiram, svečo, v težjih primerih pa še kaj drugega. Bajalic pa jaz ne uporabljam, uporabim pa nihalo.

Mi lahko preden se dejansko lotimo čiščenja našega studia poveste še kako poteka ritual čiščenja, ko ste v domu stranke?

Energijsko čiščenje doma se izvaja pri stranki doma. Ritual, ki traja časovno odvisno od velikosti stanovanja ali hiše, se opravi po navadi enkrat, traja lahko do 3.ure.

Nato stranko naučim, kako lahko sproti čisti oziroma vzdržuje dobro energijsko stanje doma. Povem vam tudi, kje imate največ negativne energije, kje je izvor težav. Na koncu vam tudi dom zaščitim in vso neživo energijo pretvorim v živo, še posebej tam, kjer jo je bilo največ. Energijsko čiščenje delam temeljito, vsak prostor posebej od kleti do podstrešja, nato še kot celoto z okolico.

Tukaj pa nimamo toliko časa, zato se bom osredotočila samo duše pokojnih, bom vam povedala, koliko je le teh tukaj in jim odprla portal. Potem pa bova s kadilom in blagoslovljeno vodo prečistila okolico kjer sediva.

Preden pa se lotim zadeve, pa morava obvezno prižgati energijsko programirano svečo.

Video je dosegljiv na facebook strani Centra Modrosti.

https://fb.watch/cn2mPwmHRX/

About centermodrosti 42 Articles
Najdete nas tudi na facebook strani: https://www.facebook.com/Center-Modrosti-470233663138077/