Access Bars

 

Kaj je Access Bars®?images (15)

Access Bars® je prva in osnovna tehnika Access Consciousnessa®, ki se uporablja za pospeševanje sprememb v našem življenju. To je tehnika polaganja rok na določene točke na naši glavi. Namreč, Access Bars® uči, da na naši glavi obstaja 32 energetskih točk ali barsov, kot drugače imenujemo te točke, ki povezujejo različne aspekte našega življenja. V njih so shranjene elektromagnetne komponente vseh naših misli, idej, stališč, odločitev in prepričanj, ki smo jih imeli bilo kdaj o bilo čem, na primer, energetska in električna komponenta vsake pomembne misli, ki smo jo imeli v zvezi z denarjem je shranjena v barsu, ki se imenuje »denar«. Energija vsake misli in pomembnega stališča, ki smo jo kadarkoli imeli v zvezi s kreativnostjo, je shranjena v barsu, ki se imenuje »kreativnost«.

Obstajajo še točke za zdravljenje, za telo, kontrolo, zavedanje, radost, moč, staranje, spolnost, hvaležnost … – vse skupaj 32 točk. Vsaki točki odgovarja en aspekt oziroma področje našega življenja, pokaterem je tudi imenovana.

Čeprav se za nekatere točke lahko zdi, da so to točke iz kraniosakralne terapije ali akupunkture, imajo barsi drugačno funkcijo. Ko se praktik nežno dotakne določene točke, začnemo odpuščati vso elektromagnetno napetost, vso energijo, ki je zaklenjena v tem aspektu ali področju našega življenja. Ko se dotakne še druge točke, se odpuščajo in brišejo prepričanja, zaklenjena v tem drugem aspektu in področju našega življenja. In ne samo to: odpuščajo se tudi prepričanja, ki so povezana s tema dvema točkama. Samo nežni dotik barsov in začne se brisanje vsega, kar ste noter shranili … ne samo v tem življenju, temveč v vseh vaših življenjih! Brez potrebe brskanja po preteklosti in podoživljanju različnih dogodkov in travm iz preteklosti!

Če naše možgane primerjamo z računalnikom, potem je aktivacija barsov podobna brisanju vseh nekoristnih datotek s trdega diska našega računalnika. In kaj nam ostaja? Prazen prostor, prostor za nove datoteke. V tem primeru za nove energije, nova znanja, več zavedanja …

Kakšno korist imamo od tega?

Aktivacija barsov vpliva na zavest, ta pa lahko potem spremeni vsa stanja. Če vemo, da vzroki za naše bolezni in težave na različnih življenjskih področjih ležijo v negativnih prepričanjih in stališčih, potem lahko z aktivacijo barsov pričakujemo spremembe tako na področju fizičnega zdravja

kot na področju odnosov. Ko je enkrat narejena aktivacija barsov, bodo ti do konca življenja opuščali energijo, ki je v njih shranjena. Hitrost sprememb v vašem življenju je odvisna predvsem od tega, kako pogosto prejemate bars tretmaje. Namreč vsakič, ko to terapijo ponovite, bodo učinki opuščanja bolj dinamični. Bolj pogoste so terapije, bolj intenzivne so spremembe.

Med največkrat omenjenimi učinki terapije so: povečan občutek miru in sproščenosti, vse manj buren in jezen odziv na stresne situacije, bolj sproščujoč in globok spanec, občutek, da tisto, kar vas je včasih razburjalo, več nima pomena…

Bars terapija je popolnoma lahka in varna ter ni nikakršnih omejitev, da bi je ne prejemali. Traja približno 60 do 90 minut. Lahko jo prejemajo otroci, nosečnice, starejši ljudje, hendikepirane osebe, skratka vsakdo. Priporoča pa se tudi kot dopolnitev k drugim zdravilnim tehnikam, ker aktivacija določenih točk omogoča, da se po opravljeni zdravilni terapiji telo ne vrača nazaj v prvobitno stanje oz. da se bolezen ne vrača.

Ali si lahko predstavljate, kaj bi lahko naredili in ustvarili v življenju, če bi se osvobodili svojih omejitev? Kaj, če bi lahko odprli vrata temu, da ste vse tisto, za kar ste se nekoč davno odločili, da ni možno biti?

Be the first to comment

Leave a Reply