ČRNA MAGIJA

MAGIJA, ČRNA MAGIJA

hqdefaultVir:net

Vsak dan me sprašujete, kaj je sploh magija. Zame je magija vse kar ne spada v kvalitete stvarstva. Torej, če nismo radostni, ljubeči, ne mislimo pozitivno, delujemo pozitivno, lažemo, sodimo, ubijamo, krademo, ogovarjamo po krivem, želimo nekomu slabo, se okoriščamo na tuj račun, govorimo grdo, nismo sočutni, ne sočustvujemo z drugimi, preverzna spolnost, uživamo alkohol, droge, smo nevoščljivi, se ne veselimo sreče drugih, ne pomagamo drugim, ko nas prosijo, izkoriščamo, smo arogantni, žalostni, ne spoštujemo staršev, sorodnikov itd…Vse to in še več je zame magija.

Seveda pa je zame najmočnejša magija to, da delamo proti stvarstvu. Proti ljubezni, radosti in neskončni svetlobi. Torej za svojo korist, ni važno kakšno, ali gre za odnose, ljubezen, materialne dobrine, službo itd, najprej mislimo negativno in si nekaj želimo prisvojiti, čeprav vemo, da to ni prav, ali še huje gremo do nekoga, ki ima večjo moč (črni mag) in ta naredi za našo korist nekaj, da smo mi dosegli svoje trenutno zadovoljstvo. To zadovoljstvo lahko traja, vendar na koncu se lahko za oba konča zelo slabo. Tisti, ki je dal delati magijo, dobi vse nazaj kot bumerang, on ali njegovi otroci, tudi do generacij naprej. Tistemu, ki pa mu je bila delana, pa se najprej počuti utrujeno, nemočno, ima slabe misli, celo o smrti, dogajajo se mu nesreče, smrtni slučaji, počasi pa tudi sam ostaja brez energije in vedno bolj bolan.

Žal se danes tega dogaja zelo veliko. Na vseh področjih jo najdem. Zelo žalostno, a to je resnica.

Seveda nekdo, ki mu je delano ali fizično ali miselno, tega ne ve. Misli, da pač je utrujen od dela, življenja, odnosov itd…ne išče pomoči tam, ko bi jo mogel. Ali pa celo ne verjame v te stvari. In tako vidiš, kako mu vse propada, kako izgublja njegovo življenje sijaj. Izgublja radost, ljubezen, nasmehe, denar, srečo itd. Lahko rečem, da tudi sama v te stvari še desetletje nazaj nisem verjela, pa ker sem poklicana, da pomagam ljudem,  sem na žalost morala tudi čez to izkušnjo. Tisti, ki me osebno poznajo, vedo o čem govorim.

Kadar se dotaknemo te teme, vse učim, da naj tega ne počno. Še najmanj pa prekletstva. Nikoli nikdar ne želite nikomur slabo, ne delajte mu slabo, ne mislite slabo, ne preklinjate in ne sodite. In če ste zgrešili to pot, se opravičite, prosite odpuščanja in se kesajte. Resnično povem vam, da ni hujšega kot to, da delate drugim »magijo«. Tistim, ki pa je narejena, pa naj tem osebam odpustijo, jih pošiljajo v neskončno svetlobo, radost in ljubezen. Boste videli, kaj se bo s temi osebami zgodilo in kaj vam. 🙂

Naša duša je čista, je bela in polna ljubezni. Ne dovolite, da jo zamenjate za negativnimi entitetami. O tem pa več drugič.

Sedaj pa še nekaj o črni magiji. Vse informacije sem povzela iz neta. Ker želim, da razumete, sem povzela samo preproste stvari.

Magija je znanje o načinu, kako vzpostaviti zvezo in vladati višjim nad-zemeljskim silam, kakor tudi obvladati tiste iz nižjih področij. Je praktično znanje o prikritih skrivnostih narave, ki se razodenejo le redkim. Težko jih je osvojiti, ne da bi se pregrešili proti večnim zakonom.

Črna magija- čarovništvo, zloraba skritih sil.

Ceremonialna magija– magija, ki je usklajena s kabalističnimi rituali, ki so jih izvajali rožni križarji in drugi mistiki s pozivanjem duhovnih sil, ki so višje od človeka in z ukazovanjem tistim elementarnim bitjem, ki so po svoji zvrsti nižja od gornjih.

Bela magija– dobrodelna magija imenovana tudi božanska magija, ker se izogiba vsakršni sebičnosti, kakor tudi vsakemu stremljenju po moči, skopuštvu ter želji po posesti. Stremi le za tem, da dela dobro za svet na splošno, še posebno pa za bližnje. Najmanjši poskus uporabiti to ne-normalno moč za lastno korist, spreminja te sile v čarovništvo in črno magijo.

Elementali– Duhovi elementov. Stvarjenja, ki so se razvila v štirih področjih narave: v zemlji, zraku, ognju in vodi. Kabalisti imenujejo tiste, ki so povezani z zemljo gnome, z zrakom – silfe, z ognjem – salamandre, z vodo – undine. Z izjemo nekaterih višjih vrst in njih voditeljev so le-te bolj naravne sile, kakor pa eterični ljudje. Duhovi, ki služijo okultistom lahko izvajajo razne učinke. Če pa jih upravljajo elementali kama-rupe, pa spreminjajo medije v sužnje in postanejo varljivi duhovi. Vsa ta nižja nevidna bitja na peti, šesti in sedmi pod-ravni našega zemeljskega sveta imenujemo elementali. To so tako imenovane vile, satiri, škrati, palčki, rusalke, norne, bele žene, duhovi itd.

Elementari (ji)– So dejansko duše des-inkarniranih sprijencev. Te duše so se ločile od svojega božanskega duha že pred smrtjo in so s tem izgubile svojo priložnost za nesmrtnost; vendar pa se je na sedanji stopnji vedenja zdelo bolje, če se ta termin uporablja za prikazni ali privide des-inkarniranih oseb; to je, na splošno za tiste, katerih začasno bivališče se nahaja v Kamaloki. Eliphas Levi in še kak drug kabalist, ne ločuje posebej med duhovi-elementariji, ki so bili ljudje, in tistimi bitji, ki naseljujejo elemente in so slepe sile narave. Ko se enkrat ločijo od svoje višje triade, te duše ostajajo v svojih Kama-rupičnih ovojih, katere nezadržno pritegne zemlja, med prvine, ki so sorodne njihovi grobi naravi. Trajanje njihovega bivanja v Kama-loki varira, a se nespremenljivo zaključi z razgradnjo, ko se kot megla, atom za atomom, stopijo v elemente iz okolice.

Talisman (arab.)- “Tilsam” v arabščini pomeni magično podobo. To je predmet iz kamna, kovine ali lesa, pogosto tudi kos pergamenta, napolnjen s črkami in podobami, ki so povezane s posebnimi vplivi in magičnimi formulami, ki jih izreka tisti, ki je vpeljan v okultne znanosti, tistemu, ki v te ni vpeljan, in katerega naj bi zaščitile pred zlom, ali pa mu pomagale uresničiti določene želje. Krepost in učinkovitost talismana sta predvsem odvisni od vere tistega, ki ga poseduje, ne od njegove slepe vere, ampak zato, ker je vera kvaliteta, ki ima silovito ustvarjalno moč, zaradi česar – ne da bi verujoči vedel – tisočkrat okrepi začetno silo, ki jo je talismanu predal tisti, ki ga je izdelal.

»Pri nas imamo za ta namen preprosto narejene orgonite, ki so programirani v ta namen.« Vse ostale stvari vas zaščitijo samo 10-20% in celo čez čas, ko vpijejo v sebe te škodljive energije, vi pa jih še nosite, so lahko še huje za vas. Orgonit pa se sproti »čisti«. Če je seveda dobro narejen, zato bodite previdni, danes se na žalost, da več na lepoto kot na kvaliteto.

c5fce720-d8ac-4012-9373-5b1f33f6f1f7

Za energijske zaščite v obliki fizičnih predmetov veljajo ista pravila kot za kristale…Iz okolja vpijajo (srkajo) negativnost in slej ko prej se z njo tudi prepojijo (nabijejo). Na tako zgoščeno negativno energijo pa se potem lahko prilepijo tudi kakšna temačna bitja. Če se takih predmetov energijsko ne čisti, lahko povzročajo škodo. Namesto, da bi ščitile in vpijale negativnost, jo začnejo sevati v okolje. To se lahko zgodi že v nekaj urah, dnevih, tednih…Vse je odvisno za kako močne uroke, prekletstvo ali črno magijo se gre.

Seveda pa doživljenjska ali 100% zaščita proti črni magiji ne obstaja, lahko pa vas zaščiti toliko, da ne boste huje ogroženi. Lahko pa vas zaščitim tudi proti določeni osebi, skupini in potem ta na vas ne more imeti več vpliva. Vendar to naredim, ko se izve za to osebo in če nekdo to želi. Sicer pa kdo ne :).

Čiščenje teh slabih energij ne delam na daljavo, kajti tako se ne da počistiti več kot 20% (to sem opazila pri delu), vse je v živo. Tako na osebah kot domovih. In delam tako dolgo, dokler ni narejeno 100% in so vse slabe energije, entitete, šle tja kamor morajo. Včasih je potrebno poiskati tudi karmične dolgove, kakšne druge energijske povezave, itd. Seveda pa brez pomoči osebe, ki v to verjame 100%, je delo težje. Včasih pa dobijo stranke tudi kakšno nalogo za opravit, če gre za kaj »večjega«.

O črni magiji bomo še kaj dodajali. Za osnovno razumevanje pa mislim, da je pojem pojasnjen.

Želim vam vse lepo.

Yehi or.