ORGONITI

20151202_174415_resized

MOJE SREČANJE Z ORGONITI

Moja življenjska pot me je pripeljala tudi do orgonitov. Najprej nisem imela pojma kaj to je in kako deluje, na kakšen način. Čeprav sem pred leti enega že kupila, a me je tako nerviral pri mojih energijah, da enostavno nisem mogla delati ob njem.

Nekoč pa me partner in njegova druščina pokličejo, če bi lahko usmerila svojo energijo v proizvod podoben veliki torti, sem jih imela za malo čudaške in da me zafrkavajo, a obrnilo se je čisto drugače. Vsedla sem se nazaj za svojo mizo, ko mi notranji glas reče: “Ti to zmoreš in že si povezana!” Po moje sem takrat mislila, da se je zmešalo tudi meni, vendar zopet čez par sekund isti glas:”Ti to zmoreš in dovoljeno ti je in si povezana! Naredi to kar so ti rekli! “In res sem šla, se povezala za določen namen in stvar je delovala, kako še danes ne vem!!!” Tako deluje danes pri meni še veliko drugih stvari, ki jih ne znam razumsko opisati, a sem zanje hvaležna, kajti vem, da so blagoslovljen dar od tam gor :).

No pa sem ugotovila, da imam celo sposobnost jih programirati ali usmerjati njihovo energijo, pa so me tudi orgoniti navdušili. Iskala sem dolgo osebe, ki res vedo, kako izdelati pravi orgonit, da bo deloval (tukaj njiju ne bom imenovala, kajti tudi sama se ne izpostavljata, moj notranji jaz pa mi je zagotovil, da so njuni izdelki res delujoči, namreč ogromno orgonitov sem dobila v čiščenje tudi od takih, ki že leta to počnejo, a žal niso delovali, kaj šele bili karmično dobro narejeni) in ko sem se naučila osnov pravilne izdelave, pa me je pri ustavrjanju spremljala moja notranja energija, lahko bi rekla moji vodniki.

Pri izdelavi sem točno vedela, kako naj še drugače naredim orgonit in kako ga naj programiram, da bo deloval za dolečen namen. Nekateri izdelovalci zatrjujejo, da je pomembno, da je v njih več kamnov, da je v vsakem orgonitu pomembna spirala, oziroma simbol neskončnosti ali sinuida, meni pa tega moji vodniki niso svetovali. Povedali so mi, da je pomembno, da je v orgonitu res samo en kamen in da naj bo samo za močna sevanja in zaščite narejen še z kamenimi strelami in simboli, drugače to ni potrebno. Edino, kar še moram narediti je, preden ga oseba od mene kupi, da ji ga programiram še za določen namen in nato da se oseba sama z njim poveže ter ji bo vedno v pomoč, ko potrebuje njegovo energijo. Tudi glede mineralov ne želijo veliko poudarkov, pravijo, da vsaka oseba dobi točno tistega, ki ga potrebuje.

Da lahko ob orgonite postavi vse kar želi, da se prečisti škodljivih vplivov, npr. minerale, vodo, hrano, pijačo, lahko si ga postavlja na obolela mesta itd.

Res je, da orgonite delam samo takrat, ko to začutim in ko sem lahko dobro povezana. Celo ceno so mi določili. Mogoče za nekoga, ki to bere se zdi kot nemogoče, a jaz verjamem v svoje orgonite in jih z veseljem priporočam.

KAJ SPLOH PA SO ORGONITI (OGT) IN KAKO DELUJEJO?

20151202_175234_resized

Ogt je lep , androidni okrasek. Tudi naša telesa so androidna, saj so sestavljena iz organske in anorganske materije, tako kot ogt-ji.

Ogt je generator- transformator orgona. Obnaša se kot akumulator, ki vase srka tudi dor , ki  ga skozi kaos v svoji  osnovi transformira v čisti orgon.

Na ta način “prečisti”  in harmonizira prostor in  okolje, v katerem bivamo, kakor tudi nas same.

Sestava in delovanje ogt:

V svoji osnovi ogt vsebuje organsko smolo, mikronski kovinski prah in vsaj en žlahtni kamen – kristal.

Najmanjši, nam znan, orgonski akumulator, je rdeča krvnička. V svojem jedru ima mineralno železo, obdano z biološkim materialom. Biološki material privlači okoljski orgon, ki ga železo odbija. Iz fiziologije je znano, da se tu nahaja vitalnost. Anemija (pomanjkanje železa v krvi) je, gledano z druge perspekive, v bistvu pomanjkanje akumulatorjev orgona in s tem seveda vitalnosti. Pojavlja se apatija, depresija, melanholija, bledilo …
V kolikor damo rdečo krvničko pod elektronski mikroskop, le-ta v svojem jedru modro žari. Vemo, da je to od orgona. Tudi naše nebo je modro od orgona.

Osnovne vrste in oblike ogt-jev glede na namen

Stožec

Iz orgonita seva v vse smeri enakomerno, z razpršeno energijo pod kotom.

Polobla

Transformira orgon tako, da čez nekaj časa naredi čisto orgonsko polje, v obliki kupole, v prostoru zavlada po parih dneh »živa energija« in tako se človek počuti sproščeno in bolje.

Valj,

služi kot osnova za orgonske topove in orgonske podstavke za orgoniziranje hrane in pijače.
Ta oblika je idealna tudi za nevtralizacvijo vplivov elektrosmoga in za specialne efekte.

Ogt deluje neprekinjeno. Ne potrebuje nobenega dodatnega vira. Deluje kot perpetum mobile, kar v bistvu tudi je.

Uporaba orgonitov:

Ogt je namenjen osebni uporabi in za uporabo v bivalnih prostorih (dom, pisarna, služba, čakalnice, avto, itd). Usklajuje ravnovesje  v prostoru in ustvarja pozitivno vzdušje.

Z uporabo ogt-ja v bivalnih prostorih, smo prikrajšani raznih negativnosti okolja. Tudi pri nošenju pri sebi, uporabi v avtomobilu (za varno vožnjo), pod posteljo (za dober in kvaliteten spanec), itd., je ogt nepogrešljiv v dobi, v kateri živimo.

Največji viri negativnosti so v današnji dobi repetitorji za mobilne telefone in mobilne naprave, računalniki, mikrovalovne pečice, televizijski sprejemniki, monitorji, daljnovodi, električne postaje, jedrske elektrarne … In neozaveščeni ljudje.

Večina sodobnih stresov je posledica uporabe elektronskih naprav in se imenuje elektromagnetni stres ali elektronski smog. Mi tega smoga ne moremo videti, vendar vpliva na nas in se odraža tudi kot jeza, razdražljivost, letargija, utrujenost, itd.

Zelo škodljivo  vpliva na naše zdravje spanje na mestih, kjer so podzemne vode in škodljiva sevanja iz vesolja. Križanja (vozlišča) teh sil delujejo rakotvorno in ustvarjajo vrsto degenerativnih bolezni, tudi zaradi izčrpanja telesne energije.

Posledice na našem organizmu niso vidne takoj. Imunski sistem kar dolgo vzdrži pri kompenzaciji naštetih negativnih vplivov – vendar slej ko prej poči. Pri nekomu par mesecev, drugemu par let, nekomu pa desetletje, odvisno koliko smo dovzetni.

Najboljše učinke pri uporabi ogt-ja dosežemo tako, da vsak bivalni prostor opremimo z orgonsko mrežo štirih polobel ali valjev v kotih in eno poloblo ali valj na sredo prostora.  Na ta način preprečimo kakršnokoli možnost delovanja negativnih sevanj na nas in naše okolje. Že v kratkem času bomo čutili in opazili pozitivne spremembe.

Dor sam po sebi ni škodljiv za naše zdravje, je pa vezan na energije in prašne delce, pozitivne ione, strupe v ozračju  in druge, zdravju škodljive snovi.

 Zdravje in vitalnost

Naše telo se napolni s čistim orgonom, ki aktivira vse naše akupunkturne točke in polni meridiane. Postopoma odpravlja blokade na duhovnem, duševnem in fizičnem nivoju.

Najpogostejša reakcija je občutek blažene toplote, ki jo lahko najprej začutimo v dlaneh in med prsti, nato pa po nekaj dneh uporabe še po celem telesu. Vse psihične napetosti popustijo, v nas in v prostoru zavlada prijetna umirjenost in harmonija.

Če imamo kakršnekoli blokade ali pa bolečine, se bodo le-te v kratkem času občutno zmanjšale ali pa povsem izginile. V te namene lahko ogt tudi polagamo na obolela mesta.
Negativni odboj motečih polj se tako rekoč “posrka” in transformira. Orgonsko polje, ki ga ustvarja ogt, prekrije škodljiva nihanja, jih sprejme vase in spremeni v neškodljiva.

Z uporabo ogt-ja se tako rekoč proizvaja stalno  polje, ki izolira oz. Reducira (glede na velikost in zmogljivost ogt-ja) negativna polja.

Voda in hrana

Naredimo lahko preizkus: en kozarec vode iz pipe postavimo na mizo, drugega pa nad ogt za 20-25 minut. Po preteku tega časa okusimo eno in drugo vodo: mrtva voda, ki je bila na ogt-ju, oživi. Spremeni se njena struktura, vse, kar je v njej škodljivega, postane neškodljivo …sliši se kot znanstvena fantastika, kot pravljica. Če vodo očistimo in oživimo na tak način, voda vsebuje bione – najmanjše delce orgona, tvornike življenja v vsem stvarstvu. S pitjem take vode lahko bistveno prispevamo k našemu zdravju, vitalnosti in dobremu počutju.

Po moji oceni je voda, ki jo položim ob orgonit mehkejša in kot bi bila malo sladka in polna energije.

Vpliv na naravo, živali in rastline

Ponekod v svetu z orgonskimi generatorji – transformatorji uspešno orgonizirajo naravo okoli sebe.

Zanimivo se vedejo psi, za katere vemo, da so zelo občutljivi in senzibilni za fenomenologijo  polj. Imajo “šesti” čut, izogibajo se negativnim mestom. Pes se nikoli ne uleže tja, kjer so prisotne negativne energije in škodljiva sevanja, zato jih še danes ponekod v svetu uporabljajo pri določanju za človeka zdravih točk in mest v bivalnem okolju. Ko namestimo ogt v prostoru, si pes praviloma najde svoj prostor v njegovi bližini, kjer se umirjen uleže in se tam zadrži, dokler ne začuti, da mu je dovolj.

Naše rože bodo s pravilno uporabo ogt-jev “oživele”, kar žarele bodo od vitalnosti.

Nekatere orgonske stvaritve lahko učinkovito uporabimo tudi za orgoniziranje zemlje na vrtu in s tem prispevamo k boljšemu pridelku.

Duhovnost

Orgonski generator – transformator je zelo učinkovita pomoč pri meditaciji. Ustvari namreč  močno  polje in deluje na osebo predvsem pomirjujoče. Ker je orgon inteligenten, se izkušnja znatno poglablja, če zavestno osredotočimo svojo pozornost na ogt in nenaporno opazujemo občutke, ki se med tem zgodijo. Napravo lahko nastavite v dlan roke ali na del telesa. Med meditacijo se pogosto pojavi občutek miru, moči, toplote v dlaneh in stopalih, zaspanost, sprostitev, občutljivejši ljudje lahko vidijo avro naprave. Ob redni uporabi lahko opazite, da orgon lahko trajno nevtralizira negativne misli in čustva. Mnogi so opazili, da so v okolju, kjer so postavljene orgonske stvaritve , prevladali pozitivni odnosi in mir.

Ogt – princip delovanja

Orgonski generator – transformator, je naš pripomoček pri dvigu kvalitete bivanja. Deluje tako, da smola privlači vseprisotni, atmosferski orgon, ki ga vsrka vase. Orgon je podvržen optičnim zakonom, zato se v ogt-u nahaja med drugim tudi množica mikroogledalc iz različnega kovinskega prahu,od katerih se znotraj ogt-ja dor( negativni orgon) odbija v vse smeri in tako se ustvari kaotično stanje. Stare forme in  oblike, se na ta način razpršijo – razgradijo in izginejo.

Živi, aktivni in programirani kristal, ki se nahaja pri vrhu ogt-ja, iz nastale kaotične situacije, ustvarja novi red. Na ta način pride do transformacije negativnega pola orgona v nevtralno stanje ali pa v pozitivni pol ( por) .

Orgon je tako, kot vse drugo v vesolju, bipolaren. Pozitivni del imenujemo por, negativni del pa dor.

Živimo v dobi, ko je predvsem zaradi nezavedanja te civilizacije, porušeno naravno ravnovesje. Bivamo v življenjskem okolju, ki je kontaminirano z raznoraznimi viri dor-a, še posebej  v urbanih sredinah. Ti viri so  tehničnega izvora, seveda, so pa vselej prisotni nam moteči viri človeškega izvora: mržnja, sovraštvo, pohlep, zavist,maščevalnost, bolestno ljubosumje in drugi, ki jih imenujemo tudi : mentalna kuga.

Ogt vsrkava, transformira in ” prečiščuje” vseprisotni, negativno polarizirani orgon tako, da je končni rezultat: harmonija. Deluje, kot perpetum mobile: konstantno se sam polni in prazni.

Naša vitalnost se nahaja v krvi: rdeče krvničke v svojem jedru vsebujejo mineralno železo, ki odbija orgon. Obdane so z biološko materijo, ki privlači orgon.kvaliteta in številčnost naših rdečih krvničk določata naš biološki potencial. Rdeče krvničke  nimajo lastnosti transformacije dor-a v por, zato ni vseeno, s čim napajamo svoje ” baterije”, tako, kot ni vseeno, kakšno hrano in pijačo vnašamo v svoje telo in kak zrak dihamo.

Blagodejne učinke ogt-ja najbolj začutijo živali in rastline, ki se temu primerno tudi odzovejo. Žal je na svetu premalo ljudi, ki niso psihovegetativno blokirani ali sužnji svojega uma in nizkih strasti, zato mnogi ne čutijo energij. Čutna hemisfera možgan pri številnih ljudeh, ni v harmoniji z razumsko. Stopnja senzibilnosti posameznikov je različna, zato nekateri takoj začutijo delovanje ogt-ja, drugi  šele postopoma, tretji pa sploh ne.

Nekaj zanimivosti iz prakse:

– v prostoru, kjer so pravilno nameščeni ogt-ji,  prašni delci , ki so v zraku, padejo na tla, cigaretni dim ni več moteč;

– psi za razliko od mačk nikoli ne ležijo in ne počivajo tam, kjer so prisotna negativna sevanja. Kadar na mesto takega sevanja postavimo ogt, se bo pes tam dobro počutil in se zadrževal, kjer se prej ni;

– rože, v bližino katerih namestimo ogt, zelo lepo uspevajo;

– ogt, nameščen v naš avto, nam omogoča varnejšo vožnjo in umirjenost, ter boljšo koncentracijo;

– vsi zunanji dražljaji, ki so nas motili v življenju, z uporabo ogt-ja izgubijo na svoji intenziteti – nekateri nas ne motijo in ne vznemirjajo več;

– intenzivirajo se naše sanje;

– zmanjša se potreba po počitku – spanju;

– rane se zacelijo v rekordnem času;

– bolečine se občutno zmanjšajo, itd.

Tako, kot pri vseh stvareh v življenju, so tudi pri ogt-jih potrebne  lastne, direktne izkušnje. Le tako lahko človek pride do resnice.

Navodilo za aktivacijo ogt-ja in uskladitev z našim poljem

Vzamemo ogt in ga položimo predse na mizo. Poskrbimo, da v prostoru ni ničesar, kar bi nas lahko zmotilo. Postopek izvajamo v miru in v tišini.

Udobno sedimo in dlani usmerimo proti ogt-ju tako, da so od njega oddaljene cca. 20 do 30 centimetrov in tako, da se ne dotikajo med seboj. Zapremo oči in skušamo na nič ne misliti, niti ničesar ne pričakovati.

Začutili bomo orgon v dlaneh in med prsti. V kolikor takrat ” vklopimo” svoj um, bo čutenje orgona um blokiral, zato ga čimdlje imejmo ” na dopustu”.

Dopustimo, da orgon neovirano steče po telesu, kjer lahko nemoteno deluje. Dlje se bomo v stanju spontano prepustiti občutenjem, lažje bomo lahko registrirali efekte in fenomebnologijo orgona.

Po nekaj dneh takega usklajevanja, se bo čas čutenja postopoma podaljševal. To fazo lahko mirno izkoristimo zato, da spoznamo mehanizme delovanja lastnega uma, kar znatno pripomore k pospešeni poti k samemu sebi.

Ogt za osebno uporabo in zaščito

(po M.Vučku)

O= orgonski, g= generator, t= transformator.

O tem, da je ime orgonit nekorektno in neprimerno, sem že pisal.

Vsekakor ne želim, da se aktivni, delujoči generatorji-transformatorji orgonske, življenjske energije, dajejo v isti koš, kot raznorazna, ” mrtva” bižuterija, narejena po določenih recepturah in na pekovskoobrtniški način ali pa sredstva za manipulacijo z drugimi ljudmi, imenovana orgoniti.

Razliko med prvim in vsem ostalim, lahko ob direktni izkušnji zazna čisto vsaka duša, ki čuti energije in se zaveda sprememb, ki jih je  takoj v stanju tudi opisati s svojimi besedami.

Vsekakor s tem še zdaleč ne mislim, da sem edini, ki je v stanju narediti živi, aktivni ogt . Daleč od tega. Kar precej je raziskovalcev in kreatorjev, ki so etični in moralni…. Imel sem tudi velikorat priložnost priti v stik z njihovimi fantastičnimi izdelki. Poleg vsega, sem nekaterim dušam predal vse potrebno znanje tako, da so imetniki njihovih kreacij, več, kot zadovoljni z uporabo.

Vsi tisti, ki vas ta tematika zanima in ste že nekaj časa aktivni raziskovalci in kreatorji ogt-jev, dobro veste, kakšne so prednosti in pomanjkljivosti le- teh. Veste tudi, kakšnih špekulacij in manipulacij ter laži se poslužujejo neetični in nemoralni osebki, ki izdelujejo in prodajajo svoje izdelke. Prav tako vam je jasno, da v tem polju, večina takih deluje po podobnem programu, kot npr.korejska industrija, ki kopira vse, kar se le da kopirati. Na vso srečo, se duše ne da kopirati… In v polju, ki je predmet naše aktivnosti, z lahkoto lahko prepoznamo brezdušne kopije ogt-jev. Vsi tisti pa, ki nasedajo takim, očitno potrebujejo take izkušnje, kot jih dobijo. Velja pravilo: kdorkoli trguje sam s seboj, trgovino tudi dobi.

Univerzalnega ogt-ja, ki bi zanesljivo pokrival vse sfere problematike, ki smo je deležni v vsakdanjem življenju, enostavno ni. S tem se moramo sprijazniti. Ni pa nesmiselno raziskovati, razvijati in kreirati ogt-jev, ki lahko pokrivajo čimširši spekter problematike, s katero se vsakodnevno srečujemo. Tudi ekonomsko gledano, je tako prav: le zakaj bi nekdo uporabljal večje število ogt-jev, ki nikakor niso in ne morejo biti poceni, ko pa smo mi v stanju kreirati enega -dva – tri, ki uspešno pokrivajo široko polje delovanja.

Ogt- ji, ki sem jih nazadnje kreiral, poleg vsega, kar nam lahko nudi paleta do sedaj razvitih naprav za osebno rabo in zaščito, omogočajo:

– večjo zaščito na notranjem nivoju. Pomagajo nam, da z lahkoto razlikujemo, kdaj znotraj nas delujejo zunanji vplivi in nam pomagajo pri odpravi psihičnih manipulacij in neetičnih in nemoralnih mentalnih vplivov drugih ljudi;

– očiščenje in stabilizacijo naše aure;

– zelo učinkovito zaščito pred sevanji kompjuterjev in elektromagnetnimi sevanji;

– odpravljanju-transformaciji negativne energije in vseh vrst stresa;

– čiščenje, prečiščevanje, razsutje in reorganizacijo vsega, kar znotraj nas ni v  harmoniji in v popolnem redu;

– učinkovito premagovanje katerekoli vrste kaotičnih stanj;

– prizemljitev in združevanje duhovnih energij;

– doseganje in vzdrževanje stanja nepristranskosti brez predsodkov;

– jačanje intuicije in intuitivnih sposobnosti;

– pospešitev duhovnega razvoja in zavedanja;

– spajanje uma z univerzalnim umom;

– podporo pri ustvarjanju kolektivne stabilnosti;

– reorganizacijo fizičnega, čustvenega in mentalnega telesa;

– pospešeno razgradnjo zakoreninjenih modelov obnašanja;

– postopno, nenasilno, spontano odpiranje vrat podzavesti z namenom, da se na površju pojavijo potlačena čustva in da jih razrešimo;

– dvig samozavesti in samozaupanja;

– razgradnjo fiksnih idej z namenom, da odpravimo omejenosti uma in da se nam posledično  odprejo novi vidiki;

–  razkroj iluzij in odkrivanje resnice;

– pomoč pri naši objektivnosti in nepristranskosti;

– lažje učenje, organiziranje in procesiranje informacij, povezovanje že osvojenega znanja z novim in vzpodbujanje hitrejšega razmišljanja;

– stabilizacijo čustev.

20151202_181756_resized

Kaj več od zgoraj zapisanega, pa je lahko samo predmet lastnih, osebnih izkušenj in lastnih odkritij.

Priporočam tudi, da si v tišini in miru vzamete čas zase in za orgonit, položite roke nanj (oddaljene 10-20cm) in se prepustite ali pa si zamislite določen namen, težavo ki jo imate in orgonit vam bo pomagal to zadevo rešiti. Možnost imate preizkusiti.

Orgonit je unikatni izdelek, zanj ni važno, da je popolno narejen, kot iz industrije, zelo važno pa je kdo ga naredi in kdaj ter da seveda deluje.

Naj vas očarajo tako kot so mene. Ne predstavljam si več bivanja v teh življenjskih razmerah brez njih, pa ni važno ali je to moj delovni prostor, moja spalnica, pisarna, dnevna soba, avto, obesek okoli vratu in še in še kje!

🙂

Simbolične slike orgonitov, cene so na 1 komad:

 

20151202_180010 (8)Cena 30,00€

20151202_175857_resized Cena 45,00€

20151202_175005_resizedCena 50,00€

20151202_175359_resizedCena 75,00€

20151202_181816_resizedCena 100,00€

20151202_175451_resizedCena 120,00€

Orgoniti so narejeni glede na energijsko pokritost prostora – zaščite in glede na namen!

Mere zaščite pa lahko najdete v ceniku, kjer so napisane zraven cene orgonita : Cenik

Pogoje poslovanja pa pod rubriko Podjetje.

 Naročila in vse informacije na: info@centermodrosti.si

 ali na gsm: 040 659 907 !

Cena 35€.
Cena 35€.
Cena 25€.

Orgoniti so unikatni, narejeni po naročilu ali pa iz zaloge zberem, kar je primerno za vas. Pošljem fotografije in nato vi izberete zase najbolj všečnega. Slike so prave, vendar so lahko že razprodani zgoraj prikazani orgoniti.

Naročila in vse informacije na: info@centermodrosti ali na gsm: 040 659 907 !

Lep dan,

Vlasta

Be the first to comment

Leave a Reply