Moje razmišljanje :)

Pozdravljeni!

Velikokrat bi vam rada kaj napisala, pa enostavno ni časa. Raje se ukvarjam z vami, ki potrebujete pomoč in bi jo radi čimprej. In tako ostane pisanje na zadnjem mestu. Vendar to ne pomeni, da ne bi rada iz srca kaj delila z vami.

Danes pa sem mogla si vzeti čas. Moj notranji glas pravi tako. Danes je prvi pomladni dan. Torej začela se je pomlad, lepa, pisana in polna življenja. Prihaja čas, ko bomo pridobivali še več energije iz narave. Ta bo oživela v vsej svoji lepoti. Z današnjim pisanjem bi vsakega od vas rada povezala z naravo, s to čarobno energijo, ki jo daje pomlad.

V življenju obstajajo cikli kot v naravi. Rodimo se, odraščamo, iščemo lepe in srečne poti, pridobivamo izkušnje in se učimo, vse do takrat, ko zaključimo popotovanje v tem življenju. Vendar dragi moji, to ni čas za žalovanje, to je čas za veselje, saj naše življenje je večno. Večno.

Vsi, ki so bili, in so še vedno, ali še pridejo v naša življenja so z nami z namenom, da nam so dali življenje, da z nami delijo življenje, da z nami so srečni, žalostni, nas nečesa naučijo, z nami kaj delijo, pomagajo, se smejejo ali jokajo. In še in še bi lahko naštevala. Vse je z namenom in vse kar se zgodi je prav. Zelo prav. Naj bo dobro ali slabo. Vse je prav in točno tako kot je moralo biti.

Ko smo srečni, bi radi to imeli večno. Pa ne gre tako. Kako in kdaj pa bi pridobivali izkušnje, se učili, če ne takrat, ko smo najbolj žalostni, imamo težke naloge, veze, izkušnje in preizkušnje, bolezni, plane, projekte, cilje, službe in podobno. Tukaj se izvaja faza učenja. Nikoli ne bi imela tega znanja in bila na poti učenja duhovnosti, iskanje svojega notranjega miru in lahko pomagala  ljudem, na svoj način, če ne bi doživela vse to.

Ljudje mi rečejo, toliko energije daješ, tako smo radi ob tebi, tako radi te objamemo, poslušamo, kar siješ, itd….ampak dragi moji, to ne bi bilo, če ne bi imela vsega kar sem, da sem prišla do sem. Ko je bilo še tako hudo sem jokala, sem o ja, velikokrat, a sem si rekla, vse slabo je za neki dobro in nekoč bom že izvedela, zakaj :). Se »pobrala« in šla naprej v življenje, z nasmehom in polna življenja. S hvaležnostjo vseh, ki so mi do takrat dali karkoli ali pa tudi vzeli. Vseeno je, samo, da sem zdaj polna izkušenj in lahko grem naprej.

Velikokrat se še odločim narobe ali pa z namenom, da bom zopet dobila izkušnjo. Zdaj poslušam sebe. To sem se naučila. Poslušam sebe, tudi, ko pomagam drugim. Razumem jih, ker sem razumela sebe.

Razumem naravo, stvarstvo, absolutno, univerzum, ki je vse to ustvarilo. Zakaj se neki rodi, zakaj raste in obrodi in zakaj nato vse umre in počiva. Isto je z nami, dragi moji. Popolnoma isto.

Zakaj je ena duša izbrala težko pot, druga lažjo, zakaj je ena izbrala kratko življenjsko pot, druga dolgo, zakaj je ena duša izbrala zdravje, druga bolezen, zakaj ena poštenje, druga nepoštenje, zakaj, zakaj, … vse je z namenom. In kdo smo mi, da lahko sodimo. Ne moremo. Lahko pa samo spoštujemo to. Lahko pa sami odločamo o sebi, o svojih poteh, živimo v ljubezni, radosti…za svoje življenje, pa lahko poskrbimo sami. Sami se odločimo in vedno se prav odločimo, to si zapomnite. Drugim pa lahko samo pomagamo in jim pokažemo poti do sreče, a izbrati in iti po njej pa morajo sami. Tako to je. Kot je zbrala narava svojo pot in bo zdaj pomlad. Lepa in čarobna.

Pojdite v naravo, mislite pozitivno, delite to pozitivno, smejte se, sprejemate odločitve, iščite poti, pa naj bo še tako težko, vedno je možna rešitev. Poglejte kako grda je buba, nato pa pride iz nje čudovit metulj. Bodite tak čudovit metulj, lepi, polni svobode v sebi in sreče. In cvetite in cvetite kot vse rože pomladi.

images

Naj vam bo v tem trenutku še tako hudo, poglejte v prihodnost s pozitivizmom in izberite moč, da greste naprej. Tako kot češnjev cvet, ki ve, da bo tako lep cvet, nato sadež in nekoč ga več ne bo, ne točno takega, a bo še drugo pomlad še lepi in slajši.

Vam se ni potrebno ukvarjati s tem, zakaj je svet tak kot je, kaj je vse okoli nas, če tega ne začutite, ukvarjajte pa se s seboj. Bodite radostni in polni ljubezni. Umirite um in si prisluhnite, tam globoko v vas, je nekdo, ki vas ima še tako rad in nikoli, res nikoli vas ne bo pustil na cedilu.

Mogoče sem vam saj malo polepšala ta pomladni dan. Če ja, je moj namen dobil svoj prostor.

Naj vam bo življenje lepo in pošiljam vam neskončno svetlobo, ljubezen in radost.

Rada vas imam.

YEHI OR!

 

 

 

 

About centermodrosti 42 Articles
Najdete nas tudi na facebook strani: https://www.facebook.com/Center-Modrosti-470233663138077/