Akcije in popusti

AKCIJA ORGONIT OBESEK

Kupite dva, tretjega podarimo!

Cena na kom je 25,00€.

Akcija traja do konca leta 2017!

****************************************************************************************

Akcijska cena namesto 15,00€ je 10,00€,

s svetovanjem in poslanimi rezultati na email,

po opravljeni analizi v našem centru.

Akcija traja do konca leta 2017!

 

IZJEMNA TANITA ANALIZA TELESNE SESTAVE


Vas zanima, kakšna je vaša telesna sestava, kakšen imate delež telesnih maščob, mišične mase, kako deluje vaš metabolizem …? Potem ne zamudite te priložnosti in čimprej poskrbite, da stres, prehrana ne bosta več vplivala na vaše slabo počutje ter pridite na meritve in svetovanje v Center za zdravje.

Celovita analiza telesne sestave sTanita meritvijo in strokovno svetovanje, kako izboljšati zdravje in zdrav način življenja.
Preverite, kako ste s svojim življenjem vplivali na stanje in starost vašega telesa ter naredite korak naprej do vašega boljšega počutja in zdravja.

Za svoje zdravje in telo smo v prvi vrsti odgovorni sami.
In imamo srečo, da je naše telo, čeprav je lahko zelo ranljivo, sposobnost samoobnavljanja. Težave pa najpogosteje nastanejo, ko škodljivi vplivi iz okolja ali prehrane na telo delujejo predolgo ali je strupov preveč, potem telo ne zmore opravljati funkcije samozdravljenja oziroma razstrupljanja.
Sodobni način življenja nas utaplja v izobilju, ki je vse bolj napolnjeno s kemičnimi dodatki, ki so na dolgi rok našemu telesu neprijazni, kot tudi strupi iz okolja, zdravil, vode, kozmetike in drugih virov. Na drugi strani pa smo soočeni s hitrim tempom, ki ga diktira sodobni način življenja, kar nas vodi v številne vsakodnevne situacije. Naše telo takrat ni več sposobno prečistiti teh nabranih strupov, kar se začne odražati kot neke vrste bolezen, ki prizadene najšibkejši člen v telesu, to pomeni enega od organov.

Ponudba vsebuje:


– Tanita meritev in analizo telesne sestave,
 ki vključuje: težo, delež telesne maščobe, delež vode v telesu, nivo maščobe v trebušnem predelu, mišično maso, težo kosti, bazalni metabolizem.
– Celovito strokovno svetovanje v Centru za zdravje 
Nasvet strokovnjaka za dobro počutje, uravnoteženo prehrano ter zdrav življenjski slog.
Priporočljiv individualni program za izboljšanje kakovosti življenja.
– Številne rešitve vaših zdravstvenih težav za dolgo, zdravo in aktivno življenje

Izvedeli boste kakšen je vaš delež telesne maščobe, vode v telesu, nivo maščobe v trebušnem predelu, mišična masa, teža kosti, bazalni metabolizem, kakšna je dejanska starost vašega telesa in kako s svojim trenutnim načinom življenja vplivate na svoje zdravje. Strokovnjak vam bodo poleg meritve brezplačno svetovali, kako se na enostaven način rešiti težav in kaj lahko storite za izboljšanje svojega počutja.

Ne zamudite edinstvene priložnosti, da izveste, kakšna je vaša telesna sestava, se nato odločite za dobro formo in poskrbite, da stresni način življenja ne bo več vplival na vaše slabo počutje. 

**************************************

Akcija je do konca januarja 2018!!!

SAMO 23 MINUT  

IN  KONEC KAJENJU  !!!

salus_-_home_111831.jpg

USPEŠNOST TERAPIJE JE PRIBLIŽNO 85% !!!

Bioresonančna metoda za prenehanje kajenja deluje po poti naravnih frekvenc, ki so v nas. Z določenimi frekvencami bomo blokirali receptore za nikotin, kar bo povzročilo zmanjšanje želje za nikotinom za približno 90%. Po končani terapiji ni potrebe po cigaretah,  ni nervoze, ker terapija deluje tudi antistresno. Vaše telo bo sestavine v cigareti obravnavalo kot  alergene ter bo začelo z  njihovim intenzivnim razkrajanjem in odstranjevanjem. Pri tej  metodi ni pomembno ali kadite  20 ali 100 cigaret na dan.

Terapija traja 23 minut, je brez škodljivih stranskih učinkov, ni potrebno narediti predhodnih preiskav in terapije se lahko udeleži skoraj vsak. So pa izjeme. Terapij ne izvajamo  pri osebah, ki so zbolele s epilepsijo, imajo vgrajeni  srčni spodbujevalnik ter pri nosečnicah.

NAŠ NAMIG: Z OPUSTITVIJO KAJENJA IZBOLJŠATE VAŠE ZDRAVSTVENO IN FINANČNO STANJE!

O priporočilih si lahko preberete tukaj: http://www.centermodrosti.si/izkusnje-uporavonikov/

 

NAROČITE SE TAKOJ IN IZKORISTITE 50% POPUST! 

Akcijska cena je 150,00 €, za pet terapij.

NAROČILA IN INFORMACIJE: 040 659 907

AKCIJSKE CENE SO ČASOVNO OMEJENE – do konca januarja 2018!

 

Be the first to comment

Leave a Reply